Jeu de Boules

Onderhoud Jeu de Boulesbaan Wooncomplex "MIddelhout"!

De school kreeg het  verzoek van onze buren van wooncomplex "Middelhout" op de kleine Houtweg of wij hun Jeu de Boulesbaan wilden opknappen. Uiteraard waren wij daar voor in en vol goede moed togen een aantal leerlingen uit de 2e klas onder toezicht van groendocent dhr. Kneepkes naar Middelhout. Daar werd druk geschoffeld, geharkt, gesnoeid en geknipt om de baan weer tiptop in orde te krijgen. Na ruim een uur was er al een goed resultaat te zien. Nu nog de laatste puntjes op de i te zetten en de baan kan weer naar hartelust weer door de bewoners bespeelt worden. Wat nog vermeldenswaard is, is dat wij in het kader van onze VTB middag ook gebruik mogen maken van de baan om gezellig met wat leerlingen Jeu de Boules te spelen.  

Examen 2021-22

 

geslaagd school uiltjes385x236 23501d1d

Ook op de "Oost ter Hout" zijn de examens begonnen.

Wij feliciteren alle geslaagden en wensen jullie veel succes met de volgende stap in je carriere!  

Op de foto de allereerste geslaagden, Govraan Swen, Romana en Noa!  diploma.jpg

   Govraan.jpgSwenRomanaNoa

 

WORKSHOP TEYLERS MUSEUM

WORKSHOP TEYLERS MUSEUM

Etsen zoals Rembrandt van Rijn
Klas 3VV mocht zich even net zo voelen als Rembrandt met inkt en kraspen. Na een rondleiding door Teylers Museum mochten de leerlingen aan de slag tijdens een workshop etsen. In het museum en de bibliotheek konden zij zien hoe Rembrandt dat deed. Daarna was aan de leerlingen de uitdaging om hun eigen tekening in een etsplaat te krassen en vervolgens af te drukken. Het was een leuke en leerzame middag, met mooie resultaten.

20220525 14502720220525 145253 220220525 15141620220525 151435 09dec286

Gezonde school vignet Relatie & Seksualiteit

Gezonde School vignet Relaties & Seksualiteit

Onze school heeft dit vignet behaald omdat we op een open en veilige manier praten met onze leerlingen over relaties en seksualiteit.
Dit doen we tijdens de lessen Seksuele Vorming, Zorg & Welzijn, Burgerschap en mentorgesprekken. In het bijzonder op Paarse vrijdag. Op deze dag is aandacht voor acceptatie van elkaar, dat doen wij door paarse kleding te dragen en de school paars te versieren daarmee laten we zien dat iedereen zichzelf mag zijn.

En tijdens de Kikid voorstellingen. De leerlingen van klas 1 kijken naar de voorstelling Like Meover social media, cyberpesten en groepsdruk. De leerlingen van klas 2 krijgen de voorstelling Benzies & Batchies te zien, over liefde, dating en sexting. Tijdens de voorstelling gaan de leerlingen aan de hand van stellingen in gesprek met elkaar en de jongerencoaches van Kikid.

keurmerk 1

18-03-22

©2022 Oost ter Hout Praktijkschool | Webdesign: MitZ.nl